Un nou edifici per l'institut?

Com a últim tema, farem una conclusió sobretot el que opinen els alumnats i els professors del centre.

Sobre el que canviarien de l'institut com hem pogut observar aquestes setmanes, la majoria opinen que troben a faltar l'edifici per la falta d'espai. També han dit que volen anar al lavabo a qualsevol hora perquè a vegades hi ha urgències. Per últim, han proposat que seria bona opció posar una cantina al pati perquè a vegades no portem esmorzar o ens quedem amb gana.


Respecte a què assignatura traurien, depenent el curs tenen diferents opinions llavors hi ha diferents respostes, però les més destacades han sigut les següents: música, els projectes i visual i plàstica. Molts han dit que no traurien cap perquè són totes necessàries.

Per una altra banda, l'assignatura nova que farien serien: cuina, racons, fotografia, primers auxilis i hort. Sobre la pregunta del professor preferit, les respostes han sigut bastant diverses segons el seu curs. Però els profes més destacats han sigut: l'Adri, l'Anna Vallès, l'Artur, el Juanjo i la Lorena.

La pregunta més destacada i on més respostes han dit ha sigut sobre què canviarien al pati. Molts opinen que haurien de deixar-nos anar al pati que vulguem, que haurien de posar més bancs, ombra i arbres.

També hem preguntat sobre on els agradaria anar pel viatge de fi de curs a 4t. Encara que a molts els agrada la idea d'anar a Roma perquè està prop i té moltes coses per visitar molts altres també han proposat llocs com: ciutats d'Espanya, Grècia, Berlín, Nova York, etc.

Per últim, vam suggerir la idea de fer un compte de Tiktok per l'institut i per sorpresa la majoria a dit que no. Alguns van dir que era bona idea, però molts van dir que no perquè no l'utilitzen o perquè els fa vergonya.

Zoe Lombardi, Mar Miñano i Edurne Martínez
4tB

Comentaris