😱ADICTES A LA TECNOLOGIA 😱

 





   En aquest blog, tractarem els beneficis i les coses males de jugar videojocs on mostrarem les dues cares d'aquest tema. També recopilarem les dades donades del formulari que hem fet en tot l'Arraona.

El telèfon mòbil i els ordinadors s’han tornat dos elements imprescindibles i indispensables en la vida de joves i adults. No obstant això, la dependència envers ells està portant que aquests afectin negativament la nostra salut.


Nosaltres hem realitzat una recollida de dades, mitjançant un qüestionari de google i hem rebuscat diferents estudis a internet sobre la tecnologia a la salut donant aquests resultats:


  • Les persones que passen dues o més hores al dia usant les xarxes socials tenen més probabilitats de tenir problemes de salut mental.

  • En passar les 6 o 7 hores diàries ja comença a ser nociu (I solen ser, gent jove i gent soltera).

  • L'edat mitjana a què els joves comencen a utilitzar videojocs de manera diària se situa en els 11 anys, sent un 66% nois i un 41% noies.


Aquests són dades que hem vist i ara donarem la informació sobre les avantatges i les desavantatges que hi han en aquest món:

AVANTATGES:   

La tecnología en la salut també té un paper enorme positivament. La tecnologia ens ajuda a resoldre problemes relacionats amb els mètodes de diagnòstic, l'atenció als pacients, els tractaments clínics i l'accés a la informació, entre d'altres.



DESAVANTATGES:

No mesurar el nostre temps en pantalles pot portar diversos problemes com per exemple: problemes visuals, problemes articulars, de circulació, mal dʻesquena, mal dʻusos, entre altres patiments.A més, la tecnologia també pot tenir efectes negatius en la qualitat del son.


Nosaltres hem fet un qüestionari de Google.


Vam recopilar la informació i la companya que més utilitzen és Vodafone i la que menys és Pepephone.


Finalment, hem calculat en quina plataforma juguen videojocs, la que més utilitzen es la PlayStation, tant con la 4 i 5. La que menys s'utilitza es la Xbox.



                                                                                    Axel Coreas, Adrian Botargues, Alba Martin,                                                                Rebecca Alvarez i Andrea Tatar.

Comentaris