Institut o containers?

El nostre institut no té les millors instal·lacions del món, més aviat són bastant senzilles. Nosaltres disposem d’un pati dividit en dues parts: la de baix, que té pocs bancs i dues cistelles de bàsquet, i la de dalt que té més bancs i dues fonts. 

Després tenim dos laboratoris, dos tallers, una aula de música amb diversos instruments, una biblioteca, 5 lavabos i moltes aules, que són les de cada classe, com 4 °E, o les aules de desdoblament.


El nostre pati tampoc és el millor del món, és un descampat de terra amb 4 arbres contats.
Opinem que el pati no té l’espai aprofitat, que la distribució de cursos en les dues zones del pati està mal distribuida, ja que és més probable que una persona de 4t vulgui parlar amb una de 3r, que tenen edats més semblants, que amb una persona de 2n. Pensem que seria millor deixar que cada alumne anés al pati que vulgués, i segur que ens acabaríem dividint per tot l’espai, sense aglomeracions.

La part positiva és que l’institut s'està implicant en les millores al pati, com per exemple, fa pocs dies, han posat bancs, una altra font… De totes maneres, pensem que cal seguir millorant-lo.


(pati de baix)                                                                                                                                                                                                                                  (pati de dalt)


Les aules també podrien ser millors, ja que estem en barracons, i no són ni els més moderns, ni l'espai amb millors condicions de treball, ja que, per exemple, tenen parets molt fines que fan que se senti el soroll d’un espai a l’altre,. També és veritat que tenim unes bones pantalles digitals, però no compensen la falta d’un edifici. És veritat que tenim una bona quantitat d’aules i no pensem que estiguem estrets, i mai ens ha faltat de res. També es podria donar més utilitat als tallers i als laboratoris, ja que la majoria de vegades anem allà a fer classe normal, quan les podríem fer servir per fer activitats més pràctiques.


Per concloure, volem aclarir que estem agraïts per tenir un espai que compleix amb les condicions mínimes de treball, però nosaltres voldríem tenir millors condicions, com un millor pati i millor organització a aquest, o classes més grans. Tot això, per tal que els alumnes i els professors puguem tenir millors condicions de treball i aprofitar més les hores de descans al pati i d’estudi.


Fet per Biel Melero Fernàndez, Mario Botargues, Izan Rodriguez, Izan Rubio i Adrià March.

Comentaris