Que hi falta al Arraona?

Aquest centre, com qualsevol altre, té les seves mancances. Com que estem en barracons, els problemes augmenten. Un pati que no sembla un pati, falta de classes i fonts i lavabos bruts.

Des del nostre punt de vista, creiem que es necessita un pati millor i més espai per l’ensenyament. En general, Es diu que no tenim un bon pati per els alumnes, que sembla una esplanada i que no hi ha res a fer. I sobre les classes, que són petites i que hi ha mancança a l’hora d'anar a un altre lloc a fer classe.

Com s’ha comentat abans, en alguns moments concrets no hi ha suficients classes per tots els estudiants. Per això s’ha creat una aula oberta per si falta espai en algun moment.. Però aquestes no són les millors condicions per fer una classe. Després els laboratoris no són molt convincents per fer experiments. L’aula és petita i té material escàs.

També hi ha un problema amb els lavabos i les fonts. Estan tot el dia bruts i la gent no vol entrar-hi ni beure aigua. Per això molts alumnes hi volem anar entre classes. Tot això és culpa de la gent incívica que no cuida el material i les dones de la neteja no poden fer molt més al respecte. Aquestes dones també es queixen dels alumnes maleducats que embruten tot el dia les instal·lacions. Hi ha cops que no volen netejar perquè els sembla una falta de respecte.

Des del nostre punt de vista, creiem que si contribuïm amb no embrutar tan les classes i els lavabos, ajudarem a les dones de la neteja i a conviure en un espai educatiu més agradable per tots.

Pel que fa a les altres mancances, no hi podem fer molt al respecte. Simplement, esperar la construcció del nou institut, previst per d’aquí a tres cursos., però si s’ha de lluitar, lluitarem.


Comentaris