Vesteix com vulguis

 Hi ha una gran baralla a l’hora de vestir, mires al teu voltant i veus a tothom amb la mateixa roba, semblem bessons als quals els seus pares han vestit igual. I això per què? No pot tenir cada persona un estil?

Tothom sap que depenent de la temporada en la que ens trobem, l’estil de roba és un diferent a la temporada anterior i quant més jove ets, més dins estàs d’aquest món de la moda. 

Les modes en les dones són els pantalons de pitillo, els de campana i els cargo. Les part d’adalt són més subjectives, també va en qüestió dels diner que tens i el estatus social. Si ets una persona que té una família adinerada, portaràs marques com Ralph Lauren, Lacoste, Hollister entre d’altres. Sino, les noies solen anar a botigues com Bershka, Stradivarius, Pull&Bear, Zara…

Aquesta és la Lucia Barata, porta una dessuadora del Bershka i uns pantalons pitillo del Stradivarius. Moltes dones porten aquesta marca de roba, a aquest institut i al carrer.

Els nois van diferent, també depèn molt del seu estatut social, però hi ha com dos estils, els “canis” i els “pijos”. Els canis solen portar xandalls com McKenzie, Adidas, Nike, Hoodrich… En canvi, els “pijos” porten roba de marca com Ralph Lauren, Lacoste, ´Calvin Klein…

1.                                                           2.

  

2. Aquest és el Biel Pacheco, un noi que sempre sol portar xandalls com aquest de Hoodrich, McKenzie entre altres. Si mires al teu voltant dins de l'institut o del carrer, podràs veure a molts nens amb el mateix xandall, potser de diferent color però la mateixa marca i el mateix estil. 

1. Aquest és el Ruben Acedo, va mixte, porta una dessuadora de Lacoste però falsa i uns pantalons Palmangel. Molta gent porta pantalons de marques com aquesta i molta altre roba de marca però falsa.


En conclusió, tots vestim iguals i sentim que no tothom vesteix com verdaderament vol, que només intenten encaixar en una societat que té definit un estil que els hi agrada als del gènere oposat. Nosaltres suportem que cadascú hauria de vestir com vulgui i ser feliç portant el que porti.


Comentaris