La necesaria millora de l'Arraona

El nostre institut necesitas algunes millores en les instal·lacions, algunes de les propostes més comuns que ens han dit es: posa més bancs,  posa més classes especialitzades per  según quina assignatura com una aula de música, laboratoris, etc.. O la que més ens agrada posa una cantina al pati.



El pati del nostre institut es una esplanada de sorra sense ninguna ombre i pocs llocs on estar comode, una recomanació de proposta de millora es posar més bancs perque hi han 3 bancs en tots dos patis i una altre recomanació es posar llocs d’ombre per passar una millor estona als càlids patis de primavera. També ens han dit que les fonts son molt millorables ja que l’aigua es de mala qualitat.




Una millora molt demandada es posar una cantina. Això seria genial, ja que donaria beneficis econòmics a l'institut.També  poden fer un menú diferent cada s  s famílies que no tenen temps per fer un entrepà als seus fills per el que sigui, puguin donar li diners per a que mengi al institut. Es pot fer un comité de 4t i batxillerat  que organitzarien  el projecte, fent  els menús, i recaudar diners per els seus viatges. La cantina podria podria tenir un servei de sortides, on tu demanes un berenar, per portar lo a la sortida.

 

Comentaris